fbtwgp


Με γνώμονα την «Νοελληνική Κουζίνα» ο executivechefεπέλεξε υλικά και γεύσεις που στηρίζονται σε Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από περιοχές όλης της Ελλάδας.

Άγρια χόρτα Μεσσηνίας, κοπανιστή Τήνου, άγρια μανιτάρια Ηπείρου, μοσχαρίσια μπριζόλα από την φάρμα Μπράλου είναι μερικά από τα υλικά που θα απολαύσετε στο εστιατόριο και θα τα λατρέψετε.



Καθημερινά, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, σας περιμένουν υπέροχες γευστικές προτάσεις.

Ωράριο Λειτουργίας : Δευτέρα-Παρασκευή 12.00-24.00, Σάββατο & Κυριακή 10.00-24.00