fbtwgp

Ο chef pâtissier, Διονύσης Αλέρτας, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να εγγράψει στο ενεργητικό του εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις:

Έχει εργαστεί στο -εμβληματικό για την εγχώρια γαστρονομία- εστιατόριο Σπονδή, το μόνο που κατέχει δύο αστέρια Michelin από τον ομώνυμο οδηγό, ενώ διατηρεί συνεργασίες με κορυφαία café-restaurants της Αθήνας. Παράλληλα, ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις πάνω στη ζαχαροπλαστική, τα νέα προϊόντα και τις νέες τάσεις, παρακολουθώντας, μεταξύ άλλων, σχετικά σεμινάρια στη Γαλλία.  
Με σημεία αναφοράς τα πρωτότυπα υλικά, τους τολμηρούς συνδυασμούς και τις εναλλαγές γεύσης και υφής, παρουσιάζει δημιουργίες που συγκεντρώνουν τα στοιχεία της υψηλής ζαχαροπλαστικής δοσμένα όμως, μέσα από το πρίσμα της απλότητας.